چراغ جادو

نام:
ايميل:
سايت:
   
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
  
  
 
+ استكبار جهاني !! 

خانم وقتي خود رهبر يعني آيت الله خميني ميگه جنگ نعمت بود انتظار داري براي اين نعمت جشن گرفته نشه

من هم آسيب ديده اين جنگ هستم و از اينكه عده اي مخلص از سرزمينم دفاع كردن خوشحالم اما يه سوال مهم دارم كه تو نميتوني بهش جواب بدي چون نگاهت نگاه ايدئولوژيكه و مثل آدمي ميونه كه از روي عشق چشماش كور شده گوشهاش كر شده و نميتونه خوب اوضاع رو تحليل كنه

سوال من اينه كه بعد از پايان عمليات بيت المقدس در خرداد 61 و فتح سرزمينهاي اشغالي ديگه ميشد جنگ رو تمام كرد عربها از ترسشون پيشنهاد آتش بس دادن حتي عربستان گفت غرامت به ايران ميده ميشد از روي عقل تصميم به آتش بس گرفت و از روي موضع قدرت روي ميز مذاكره نشست اما آقايون 6 سال جنگ رو ادامه دادن چرا ؟ چون شعار ايدئولوژيك داشتن كه راه قدس از كربلا ميگذره !! چون اينقدر خام بودن كه فكر كردن بعد از اينكه در 61 عراق رو از مرزهامون بيرون كرديم به همين راحتي ميشه تا عمق خاك عراق رفت و بعدش به فلسطين رسيد و ...

خاطرات هاشمي كه الان بصورت كتاب منتشر شده رو بخونيد الان هر كدوم از همون مسئولين آن زمان ميخوان تلويحي مقصر رو گردن ديگري بندازن

2 سال اول جنگ تا سال 61 براي دفاع بود و كاملا به حق بود اما 6 سال بعدي جنگ براي آرمانهايي بود كه الان ثابت شد اون همه آرمانها نه تنها محقق نشده كه الان ملت ايران تاوانش رو پس ميده

سالها ويراني بيشتر باعث شده فقر و بدبختي به مردم تزريق بشه و سالها عقب ماندگي از اين جنگ ويرانگر

دست همه مبارزان آن زمان رو مي بوسم حتي اونهايي كه بعد از 61 جنگيدند چون اونها خودشون قدرت تشخيص بالايي نداشتن كساني كه مسئول بودن و كساني كه تصميبم گير براي ادامه جنگ بودن بايد پاسخ بدن و قطعا نفرين همه كساني كه تاوان آرمانگرايي غير منطقي آقاين رو دادن تا قيامت همراهيشون ميكنه

پاسخ

به به ! سلام جناب استکبار جهاني افتخار داديد بعد از مدت ها برام کامنت گذاشتيد. راستي آمريكا خوش ميگذره؟

ميگم فهميدن اين جمله ( جنگ يك نعمت بود. ) كار هر كسي نيست، حالا هي شما قبول نكنيد.

ممکنه به نظر شما من کور و کر باشم اما با چشم واقع بينانه به اين مسأله نگاه مي کنم نه چشم استکبار جهاني.

موضوع پيشنهاد عربستان براي پرداخت غرامت بارها از سوي مسؤولين توضيح داده شده که اين خبر فقط در حد اخبار رسانه ها بوده و هيچ پيشنهاد رسمي از سوي عربستان به ايران داده نشد. اگه مدرک رسمي و جدي مبني بر اين موضوع داريد رو کنيد ما هم ببينيم . لطفن.

پس از فتح خرمشهر هيچ پيشنهاد رسمي از جانب کشورهاي عربي جهت پايان دادن به جنگ و آتش بس مطرح نبوده است و تنها مي توان از مواضع غير رسمي دبير کل اتحاديه کشورهاي عربي ياد کرد.

به عرض برسونم که در سال 61 بعد از فتح خرمشهر همه ي مناطق اشغالي که آزاد نشده بود بزرگوار ! هنوز 2500 کيلومتر از خاک ايران در دست عراقي ها بود. نقاط مهمي که نيمي از مرز مشترک ايران و عراق از قصر شيرين تا چزابه و نيز طلائيه و کوشک تا شلمچه و دو شهر مهران و نفت شهر در اشغال عراق بود.

در چنين شرايطي بود که فشارهاي بين المللي براي پذيرش صلح آغاز شد. عراق خود را در همه محافل صلح طلب معرفي مي کرد و ايران را گرم کننده ي آتش جنگ. امام خميني در آن روزها به وضوح درباره صلح خواهي ايران اظهار نظر مي کرد. ايشان در موارد متعددي فرمودند « دنيا بداند که ما حاضريم صلح کنيم. ». اما واقعيت اين بود که عراق با وجود آن همه ادعايي که در باب صلح طلبي داشت در همان زمان دست از جنايت هايش بر نمي داشت و از طرفي مناطق اشغالي باقيمانده اي که ذکر شد را خالي نمي کرد. و اين مغاير با پيشنهاد صلح و آتش بس بود و به حکم عقل و منطق صلح در چنين شرايطي قابل پذيرش نبود.

عراق حاضر نبود مناطق اشغالي باقيمانده را آزاد کند. حاضر نبود غرامت خسارت هايي که به ايران وارد کرده بود را بپردازد.

علت اينکه ايران در سال 61 صلح را نپذيرفت همين چيزها بود و خيلي موارد ديگر. مثلا اگر در آن زمان صلح مي کرديم چه تضميني وجود داشت که عراق دوباره به تجاوزات خود ادامه ندهد همانطور که در سال 67 بي تعهد بودن خود به قطعنامه را اثبات کرد!

اگر در آن زمان به دشمن حمله نمي کرديم فقط فرصتي دوباره به دشمن مي داديم که مجددا نيروهاي خود را تجهيز کند و به تجاوزات خود ادامه دهد.

از طرفي توپخانه دوربرد عراق از نزديکترين نقطه به مرز ، خاک ايران را هدف قرار مي داد در صورتي که اگر نيروهاي عراقي را کمي عقب تر رانده مي شدند برد توپخانه عراق بسيار ضعيف تر مي شد.

باز پس گيري مناطق اشغالي از درون خاک ايران غير ممکن بود زيرا نيروهاي عراقي بر ارتفاعات مستقر بودند و هر گونه حمله از طرف ما با شکست مواجه مي شد.

از طرفي هيچ تضميني وجود نداشت که در آينده در چنان موقعيتي قرار بگيريم که از نظر نظامي بهترين فرصت بوجود آمده بود.

به نظر شما با وجود چنين شرايطي پذيرش صلح به نفع ما بود يا به نفع دشمن؟

خواهش مي کنم چشم هايتان رابه روي واقعيات نبنديد و يک طرفه به قاضي نرويد.

ياحق